Su šeima apsilankėme Les Amis dar kartą. Jie vis dar Savičiaus gatvėje Vilniuje. Persikėle per pora numerių arčiau aikštės. Rezervavome staliuką prieš porą valandų irm pasirodo, ne be reikalo. Žmonių buvo pilna trečiadienio vakarą. Tai jau neblogai nuteikia. Vienas tikrai žymus Lietuvos šou verslo atstovas sakė mums, kad čia ateina dėl naminio maisto. minėjo, kad bene geriausia Vilnije aviena. pabandysim ateity. Aperityvui - kamparis su vandeniu. norėjosi su apelsinų sultim. 7,5 lt. stiklinių norėjosi žemų, o ne aukštų ir pusiau nepermatomų kaip iš tetos servyzo. Pradžiai užsisakėme sraigių česnakiniame sviesto padaže. 6 sraigės, o kaina išaugo iki 16 lt. plėšimas, sakyčiau, nes ankčiau ir 10 lt nekainavo, bet skanu. kaip gyvi grybai

nečiupkite sraigių rankomis, jei nenorite nusvilti nagų. tam yra spec. žnyplės. salotos su mėlynojo pelėsio sūriu skanios. geras padažas, yummy. 11 lt. jautiena burgundiškai - vaikui. yra vaikiškos porcijos. skanu, padažas gerai priderintas. veršienos "medaliai" (22 lt) smagiai suėjo. sultingi. nemaža porcija. triušis garstyčių padaže taip pat ok. įdomiai priderinti makaronai, nors pats triušis per sausas pasirodė. creme brulle kaip visada geras, morenginis desertas us ledais išmoningas. o kava gėdos nedaro. gaila, kad neturėjo vyno buteliais, o grafinuose pateikiamas po 500 gr (18 lt) Terra Unica Merlot. bent taip jau sakė. vynas per šiltas ir labai jau eilinis. viso palikome 130 lt. sakyčiau, kad 8 balai iš 10. norėjosi, kad savininkas prieitų, juolab, kad visą vakarą buvo už baro su žmona ir dukrele. family feel. mes tai mėgstame. kur dar Vilniuje yra geri virtuvės šefai ir jaukus aptarnavimas?