Kuciu stalui???

Klausimai ir atsakymai

Moderatoriai: Laimonas, vynux

Kuciu stalui???

Standartinė Ervis » 2005-12-20, 18:57:36

Gal kas galetu parekomenduoti, geriau is patirities, tinkamiausio vyno kuciu vakarienes stalui?? :roll: Ir is vis koki vyna geriate per kucias?
Labai aciu :wink:
Ervis
 

Standartinė stra » 2005-12-21, 11:21:08

jau pernai ties šiuo klausimu susikirto sacrum ir profanum apologetų kalavijai :?
mūsų šeima šiam vakarui pasistatyrime ant stalo riesling kabinet is moselio - nedaug alkoholio, dera prie žuvies, salstelėjimu maloniai paskanina ir pyragėlius, o reikalui esant gal atlaikys ir silkės ataką. manau, kad gana neblogas variantas būtų ir klasikinis rausvasis iš pietryčių prancūzijos arba penedes ispanijoje.
stra
 

per šv. Kalėdas

Standartinė katalikas » 2005-12-21, 12:24:47

aš, kaip besistengiantis būti kataliku, per Kūčias alkoholio negersiu. gražus ir prasmingas gestas. o atsikimšime per šv. Kalėdas, kai švęsime, o ne lauksime.
katalikas
 

Standartinė Svečias » 2005-12-21, 13:27:01

To- Katalikas... Nemokant gerti ir kefyras gali tapti alkoholiniu gerimu... Jusu ziniai teisingai vartojant vynas yra neatskiriamas maisto priedas o ne alkoholinis gerimas..
Svečias
 

Standartinė Ervis » 2005-12-21, 13:28:47

O ka manote del azuolinio Chardonnay prie kuciu stalo? Arba "Božole"? :roll:
Ervis
 

Standartinė katalikas » 2005-12-21, 16:28:08

taip taip, žinau, labai NEMADINGA sakyti vartotojiškoje visuomenėje, kad esi katalikas. kvepia vos ne naftalinu, ar ne? :) nemodernu, reakciška, konservatyvu. niekas tokių vertybių negrūda, bet reikia jas gerbti. vieną dieną, ypač Kūčių vakarą be vyno labai prasminga praleisti, kaip ir per Adventą turėti laukimo, o ne vartojimo nuotaiką. aš rinkčiausi baltą tvirtesnį rieslingą su minerališkais tonais, nebent per Kūčias mėsą pilna burna kimšite :) o vynas, aišku, kad maisto palydovas, bet kartais nieko neatsitiks, jei suteiksite simbolišką ir tikrai prasmingą gestą. jų gyvenime daug darote, net kartais nesusimastydami.
katalikas
 

Standartinė Laimonas » 2005-12-21, 17:32:34

Ervis rašė:O ka manote del azuolinio Chardonnay prie kuciu stalo? Arba "Božole"? :roll:


Manau, kad tvirtas ąžuolinis Chardonnay labiau tiktų prie rūkytos žuvies. Lengvas ir gaivus Rieslingas arba Aligote šiuo atveju geresnis pasirinkimas.
Laimonas
 
Pranešimai: 38
Užsiregistravo: 2004-01-06, 13:37:06
Miestas: Vilnius


Grįžti į Klausimai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

cron