Sveiki,labai idomu skaityti ir pasidalinti patirtimi...
Tai stai noreciau jusu gerbiamieji paklausti apie gamyba naminiui vynui.Siaip tai karts nuo karto pasigaminu sau vynioka is obuoliu sulciu tik neturiu labai daug patirties -kaip reiketu teisingai ji gaminti,laikyti ,ir t.t.....
Supyliau i 20l talpos stiklaini obuoliu sulciu ir idejau 2kg.cukraus(pries tai ismaisau-istirpinu),po menesio visa vynioka supilu i puodus,isplaunu stiklaini,ir vel pakartoju tapati buda.
Ir stai jau vel po antro men. norejau dar karta pakartoti .....bet
Is pradziu ipyliau i nedideli puoda ,galvoju paragausiu,na mano vyniokas atrodo gan visai neblogai.
Isipyliau i taure ir spalva tokia grazi isejus-gintarine ,na o skonis tai tikrai fainas.
Tad dabar ir galvoju ar man reikia dar karta perpilti ar palikti.
O jei neperpilti ,tai noriu paklausti jusu "ismitingieji kurmiai"
kur gauti matuoti stipruma?
kaip toliau ji (vyna)laikyti-ar ispilstyti i tara( o kokia -stikline,plastmasine,ar palikti tame stiklainyje20l.?
Ir jei laikysiu stiklainyje20l ar reikia kamsti uzdeti ar palikti na pvz.orui.
Jei cia skaitydami surasite absurdo ,tai nepykite ,darau kaip moku.
Ir svarbiausia pasidalinti informacija.
Dekoju..