Puslapis 11

Raugas Raugas Raugas

StandartinėParašytas: 2005-10-21, 15:17:12
deivis
Turiu klausima... Kiek laiko vynas turetu burbuliuoti? Buteli 20l. laikau 17-19C temperaturoje, sudejau 12l. obuoliu sulciu, 5l. vandens, 0,5l. vysniu raugo, 1,5l. juoduju serbentu uogienes , ir 0,25l. braskiu uogienes, 2 Kg. cukraus. jau 12d. jis vis dar burbuliuoja, kai temperatura zemesne maziau kai austesne labiau... vysnios pluduriuoja pavirsiuje ant dugno drumzliu pakankamai Laukt kol baigs burbuliuot ar anksciau nupilt ir det dar cukraus ...????

StandartinėParašytas: 2005-11-01, 23:22:01
deivis
Kaip matau secialistu nera :(

StandartinėParašytas: 2005-11-02, 18:34:16
Specialistas
Kaq ten laukti - savaite paburbuliavo ir uztenka. Supili viska i puoda, uzdengi, verdi ir ziuri kas lases is variniu vamzdeliu.

Nes sprendziant pagal eceptura, nepanasu, kad geriau kas nors gautusi ;)

StandartinėParašytas: 2005-11-02, 20:37:31
deivis
Specialistas rašė:Kaq ten laukti - savaite paburbuliavo ir uztenka. Supili viska i puoda, uzdengi, verdi ir ziuri kas lases is variniu vamzdeliu.

Nes sprendziant pagal eceptura, nepanasu, kad geriau kas nors gautusi ;)


Visokiu ligoniu maciau bet tokiu tai reikia paieskoti nors kam ju ieskoti jie tiesiog cia ...

StandartinėParašytas: 2006-12-06, 21:26:32
falck
Gal kas zinot kur Vilniuje galima gauti vyno mieliu ir buteliu uzdarymo iranga, kamsciu? buciau dekingas uz info, jei kas zinot rasykit: evka777@one.lt :wink:

StandartinėParašytas: 2006-12-26, 23:34:54
Ramunas
Specialistas rašė:Kaq ten laukti - savaite paburbuliavo ir uztenka. Supili viska i puoda, uzdengi, verdi ir ziuri kas lases is variniu vamzdeliu.

Nes sprendziant pagal eceptura, nepanasu, kad geriau kas nors gautusi ;)


tu esi wisikai teisus nes idejus tokia gausybe komponentu nelabai ka gausi, nebent misa ar gorgoli :roll: